Εκδικάστηκε του Βέμερ, φουλ για αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

Εκδικάστηκε του Βέμερ, φουλ για αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε νέα αναβολή 20 ημερών, λόγω διακοπής πρωταθλήματος, η έδρα δεν τη δέχτηκε και ο Παναθηναϊκός δεν γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών λόγω των οφειλομένων στον Γερμανό. Διαβάστε όλους τους "σπαρταριστούς" διαλόγους.

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός με τον δικηγόρο του παίκτη, Πάρη Ατλαμάζογλου, είχαν συμφωνήσει από την προηγούμενη Τετάρτη πως οι «πράσινοι» δεν θα ζητήσουν άλλη αναβολή, ο Βασίλης Κωνσταντίνου εμφανίστηκε στο δικαστήριο ζητώντας νέα αναβολή για 20 μέρες, επικαλούμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνου ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, λέγοντας πως είναι εξαφανισμένος ο Βέμερ και τον… κρύβουν. «Η συνθήκη της διακοπής διαφοροποιεί τα δεδομένα. Θέλουμε αναβολή 20 ημερών. Δεν μπορεί ένας παίκτης που έχει κάτσει σε συμβόλαιο του να απαιτεί χρήματα χωρίς να έρχεται σε επικοινωνία. Να βρούμε τον Βέμερ που δεν μας τον παρουσιάζουν. Είναι εξαφανισμένος και θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό».

Εκεί ήρθε η αντίδραση του δικηγόρου του παίκτη, ο οποίος είπε πως έχει.. βαρεθεί να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. «Η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι αν επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών, τον ευνοεί η διακοπή αφού θα πληρώσει όταν παίξει ή θα τιμωρηθεί όταν παίξει. Έχουμε υπογράψει σύμφωνο μη αναβολής της υπόθεσης. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό. Έχω κι άλλες δουλειές».

Η έδρα απέρριψε το αίτημα αναβολής και στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να αναφέρει: «Όλες οι ομάδες χρωστάνε, τι σημαίνει, ότι θα διαλυθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο;»

Η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και θεωρείται δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα την χάσει και θα του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Όσον αφορά το… μετά, οι «πράσινοι» θα πρέπει να πληρώσουν τον Βέμερ (περίπου 600.000 ευρώ) εφόσον ανακοινωθεί και επίσημα η ποινή και θα έχουν περιθώριο έως και τριών ημερών από το επόμενο παιχνίδι που θα αγωνιστούν, όποτε κι αν είναι αυτό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ