Κλείνει τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός, άμεσα οι εξελίξεις

Κλείνει τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός, άμεσα οι εξελίξεις

Ειλημμένη η απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ίσως και τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο «εκλεκτός».

Ήταν μια σκέψη που υπήρχε από το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Και συνέχιζε να απασχολεί τον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθ’ όλη τη διάρκειά του. Για το αν θα κινηθεί ο σύλλογος για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα έρθει προκειμένου να ανεβάσει τον ανταγωνισμό με τον Σωκράτη Διούδη. Ένας τερματοφύλακας που δεν θα έρθει ως συμπληρωματικός, αλλά για να διεκδικήσει θέση βασικού.

Αυτή η σκέψη επανήλθε πιο έντονα από ποτέ το τελευταίο διάστημα και πλέον μετατράπηκε σε απόφαση. Οριστική. Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τη διοίκηση την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και μάλιστα ήδη έχει κάνει προεργασία γι’ αυτό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει και έχει προχωρήσει τις επαφές με τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και που πληρούν τις προϋποθέσεις για τα γκολπόστ της ομάδας.

Οι εξελίξεις στο θέμα του νέου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού θα είναι άμεσες και δεν αποκλείεται ακόμα και τη Δευτέρα ο παίκτης να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Αύριο τα σπουδαία για Παλάσιος

Στο θέμα του Παλάσιος μπορεί να φαίνεται πως υπάρχει στασιμότητα, ωστόσο μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές τόσο με την Ιντεπεντιέντε, όσο και με την Πατσούκα, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα πάρει τον ποδοσφαιριστή.

Τα ξημερώματα η Ιντεπεντιέντε δίνει αγώνα για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, ο Παλάσιος είναι στην αποστολή και πιθανότατα θα αγωνιστεί και πάλι ως βασικός. Οι πράσινοι θα έχουν νέες επαφές αύριο με τις εμπλεκόμενες πλευρές, με τον χρόνο όμως να πιέζει ασφυκτικά πλέον, αφού πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Στασιμότητα επικρατεί και στο θέμα του Φεράρι, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Βόλο. Φαίνεται πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει προκύψει εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ