Προσπαθεί να τα… μαζέψει ο Κάνιας

Προσπαθεί να τα… μαζέψει ο Κάνιας

Η ανάρτηση του Ισπανού μέσου, με την οποία προσπαθεί να... διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τα όσα ανέφερε σε μέσο της χώρας του για την εισβολή του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Χοσέ Κάνιας για την εισβολή του Σαββίδη ανάψαν «φωτιές» στον ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή του δικεφάλου να προσπαθεί σήμερα (14/3) να ανασκευάσει ώστε να μειώσει τη βαρύτητα των όσων είπε.

Με την παρακάτω ανάρτηση του στο Instagram, ο Κάνιας ρίχνει το φταίξιμο στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα: «Είμαι απογοητευμένος που βλέπω ότι τα ελληνικά media προσπαθούν να «μεταφράσουν» και να χρησιμοποιήσουν λέξεις που δεν είπα ποτέ, προς δικό τους όφελος. Σταματήστε την προπαγάνδα και αναδείξτε την αλήθεια.

Ο πρόεδρος μας ποτέ δεν απείλησε κανέναν, ειδικά παίκτες. Διαλέξαμε να μείνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να αγωνιστούμε, ακόμα και όταν ο διαιτητής ακύρωσε ένα κανονικό γκολ.

Το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος διάλεξε να μείνει στα αποδυτήρια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο, μην το σκοτώνετε, φτιάξτε το! Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κάνιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ