Παλάσιος – «Βήμα μπροστά για την καριέρα μου η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Παλάσιος – «Βήμα μπροστά για την καριέρα μου η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για την προοπτική να φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έπαιξε 90 λεπτά τα ξημερώματα της Κυριακής (29/8) και βοήθησε την Ιντεπεντιέντε να νικήσει 3-0 την Κολόν Σάντε Φε και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας του αργεντινικού πρωταθλήματος, με 18 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Ο Παλάσιος κέρδισε στο 34′ την αποβολή του αντιπάλου αμυντικού, αφήνοντας την Κολόν με 10′, ενώ είχε ασίστ για γκολ στον Ρόα στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο όμως δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Αλλά το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό εστιάζεται στις δηλώσεις του 29χρονου εξτρέμ μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ο Παλάσιος μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για την προοπτική να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα και ευχήθηκε η συμφωνία να ολοκληρωθεί σύντομα.

Συγχρόνως, ο Παλάσιος αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον προπονητή του να αγωνιστεί και πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Παλάσιος:

«Το πέρασμα μου από την Ιντεπεντιέντε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Εν μέρει, έκανα τα πράγματα καλά, αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αποχώρησή μου, είχα πάντα την επιθυμία να παίξω εδώ. Φεύγω χαρούμενος και ήσυχος αν τελικά ήρθε η σειρά μου.

Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θέλω να παίξω στο σημερινό παιχνίδι.

Ευτυχώς, αυτός μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, αλλά αυτή η πρόταση μπορεί να είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι όλο αυτό το διάστημα. Όταν δεν επηρεάζομαι, είμαι καλά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει (σ.σ. μεταγραφή στην Ευρώπη). Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ