ΑΕΚ – Πιθανή άλλη μία μεταγραφή δημιουργικού μέσου

ΑΕΚ – Πιθανή άλλη μία μεταγραφή δημιουργικού μέσου

Στην Ένωση τσεκάρουν την αγορά και ίσως αποφασίσουν άλλη μία κίνηση για τον «άξονα» μέχρι την Τρίτη - Ποιο το σκεπτικό των «κιτρινόμαυρων».

Η μεταγραφή του Στίβεν Ζούμπερ ίσως να μην είναι η τελευταία για την ΑΕΚ στη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2021. Γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Ένωσης τσεκάρουν την αγορά για ακόμα έναν μέσο.

Οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ, σε συνεννόηση με τον προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, «σκανάρουν» τις λίστες με τους διαθέσιμους παίκτες, αφού κρίνουν ότι το ρόστερ έχει χώρο.

Οι χαφ οι οποίοι περνάνε από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της ΑΕΚ έχουν επιτελικά χαρακτηριστικά και κατά κύριο λόγο, παίζουν στις θέσεις «10» και «8».

Μέχρι στιγμής, από την έρευνα των «κιτρινόμαυρων» δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ξεχωρίσει, αλλά στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, όλα είναι πιθανά. Παρότι οι πιθανότητες για άλλη μία προσθήκη είναι λίγες και οι αντικειμενικές δυσκολίες είναι μεγάλες.

Στην Ένωση θεωρούν πως το μομέντουμ είναι κατάλληλο ώστε να διευρύνουν το ρότεισον στον «άξονα» και παράλληλα, να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να μην εξαρτάται η ομάδα σε μεγάλο βαθμό από συγκεκριμένους παίκτες.

Ο σκοπός είναι ο Μιλόγεβιτς να έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεση και να ενεργεί ανάλογα με τις περιστάσεις που θα επιβάλλει η κάθε αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ