Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κινκούε

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κινκούε

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και ολοκληρώνει την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και έχει ξεκινήσει τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Κινκούε περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του που αναμένεται να είναι τετραετές.

Ο θηριώδης στόπερ, για τον οποίο μάθατε πρώτοι από to10.gr, έκλεισε στον Ολυμπιακό με ένα ποσό της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ και την Ίντερ να κρατά ποσοστό 20%. Ο διεθνής με την Κ17 της Γαλλίας, Κινκούε ξεκίνησε στις Ακαδημίες της Τρουά και το 2019 τον απέκτησε η Ίντερ κάνοντας 56 συμμετοχές με την Πριμαβέρα των «Νερατζούρι».

Ο Κινκούε έρχεται για να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και να αποτελέσει μια ακόμη λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Αποτελεί σίγουρα μια επένδυση για το μέλλον όμως είναι ξεκάθαρο πως στον Ολυμπιακό και ειδικά ο Πορτογάλος τεχνικός εκμεταλλεύονται άμεσα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Μαντί Καμαρά, αλλά και τους Σισέ, Μπα αλλά και αυτό το καλοκαίρι με τον Αγκιμπού Καμαρά που έχει κερδίσει τόσο γρήγορα την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Το πιθανότερο για τον Κινκούε είναι πως μέσα στην ημέρα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με την ανακοίνωση να έρχεται είτε αργά το απόγευμα είτε το πρωί της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ