Πάει για νέο «χτύπημα» με Ντάρκο Γέφτιτς η ΑΕΚ

Πάει για νέο «χτύπημα» με Ντάρκο Γέφτιτς η ΑΕΚ

Ο 28χρονος Ελβετός Ντάρκο Γέφτιτς ο οποίος αγωνίζεται ως δεκάρι και οκτάρι στην Ρούμπιν Καζάν αποτελεί βασικό στόχο της ΑΕΚ για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται βασικός στη Ρωσική ομάδα, παίζει δεκάρι και οκτάρι και υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ρόυμπιν Καζάν για λογαριασμό του.

Πρόκειται για τον 28χρονο Ελβετό κεντρικό χαφ που ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν και υπάρχουν συζητήσεις για την απόκτησή του, είτε με αγορά, είτε με τη μορφή δανεισμού. Ο σερβικής καταγωγής άσος έχει συμβόλαιο ως το 2024, ενώ τον εκπροσωπεί το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Βασιλείας και της Λεχ Πόζναν μεταξύ άλλων, ενώ δεν έχει συμμετοχή με την Εθνική Ελβετίας. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν όπου σε ενάμιση χρόνο έχει παίξει 45 αγώνες.

Τη φετινή σεζόν, ο Γέφτιτς έχει αγωνιστεί 8 φορές με την Ρόυμπιν Καζάν (6 στο πρωτάθλημα, 2 στα προκριματικά του Conference League), σημειώνοντας και ένα γκολ.

Οι συζητήσεις των δύο ομάδων φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο, καθώς η AEK έχει ως ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί την επιθυμία  του παίκτη και τον μάνατζερ του. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι η Ρούμπιν Καζάν επιθυμεί να βάλει στην οκτάδα των ξένων που δικαιούται τον Δανό Άντερς Ντρέιερ που απέκτησε πρόσφατα με 7.000.000 ευρώ από την Μίντιλαντ. Μία πιθανή παραχώρηση του Γέφτιτς λοιπόν στην ΑΕΚ θα ανοίξει τον δρόμο για να προστεθεί και επίσημα στο ρόστερ της Ρούμπιν ο Ντρέιερ.

Το πιθανότερο είναι η συμφωνία να κλείσει με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο παίκτης αμείβεται με 900.000 τον χρόνο από την Ρώσικη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ