Ανέβηκε ο Παναθηναϊκός για Παλάσιος, που κολλάει η Πατσούκα

Ανέβηκε ο Παναθηναϊκός για Παλάσιος, που κολλάει η Πατσούκα

Καθοριστικές αναμένονται οι επόμενες ώρες για την επίτευξη της μεταγραφής του 29χρονου Αργεντινού εξτρέμ

Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ζήτησε από τη διοίκηση της Ιντεπεντιέντε μετά το παιχνίδι με την Κολόν Σάντα Φε να τον αφήσει να φύγει για την Ελλάδα. Αντίστοιχη είναι η πίεση που ασκεί ο μάνατζερ του 29χρονου εξτρέμ στην αργεντινική ομάδα, προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του πελάτη του στον Παναθηναϊκό.

Στην πραγματικότητα, το κλειδί για την ολοκλήρωση του deal βρίσκεται πρωτίστως το Μεξικό και δευτερευόντως στην Αργεντινή. Γιατί αυτή που δεν έχει ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής με τη συμφωνία, είναι η Πατσούκα.

Στην οποία ανήκει το 25% των δικαιωμάτων του Παλάσιος και στην οποία οφείλονται περίπου 800.000 ευρώ από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή τον Ιούλιο του 2019.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 10, η Πατσούκα έχει ζητήσει εγγυήσεις από την Ιντεπεντιέντε για την εξόφληση της οφειλής, στο ποσό που θα μείνει μετά την πώληση του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό.
Εγγυήσεις που η Ιντεπεντιέντε αδυνατεί να παράσχει εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης της και κατά συνέπεια, η συμφωνία δεν κλείνει.

Ο Παναθηναϊκός είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και σύμφωνα με πληροφορίες του 10 από την Αργεντινή, για να διευκολύνει την επίτευξη ενός συμβιβασμού, ανέβασε την προσφορά του ακόμα περισσότερο.

Στη χώρα του τάνγκο αναφέρουν πως οι πράσινοι προσφέρουν σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τις δύο ομάδες που έχουν τα δικαιώματα του 29χρονου εξτρέμ.

Σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ παραγόντων της Ιντεπεντιέντε και της Πατσούκα, μαζί με τον μάνατζερ του Παλάσιος, ώστε να συζητήσουν ξανά για την εκκρεμότητα. Από το περιβάλλον του παίκτη εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μία συμβιβαστική λύση είναι πλέον πολύ κοντά και ότι απόψε το βράδυ θα βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις.

Σε κάθε περίπτωση, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, η διαφορά της ώρας ανάμεσα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική καθυστερεί τις επαφές και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το επόμενο 48ωρο προκειμένου να βρει την άκρη με τον Παλάσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ