Αυτός είναι ο Πινακάς που παίρνει ο Ολυμπιακός (vid)

Αυτός είναι ο Πινακάς που παίρνει ο Ολυμπιακός (vid)

Μετά την ανατροπή στην υπόθεση Πινακά, ο οποίος οδεύει οριστικά στον Ολυμπιακό, tο10.gr σας θυμίζει την περσινή καταπληκτική πορεία του νεαρού Έλληνα επιθετικού

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, κλείνοντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Δημήτρη Πινακά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κινηθεί για την απόκτησή του νεαρού στράικερ από τα τέλη της περσινής αγωνιστικής σεζόν, αλλά τον περασμένο Ιούλιο η ΑΕΛ είχε ανακοινώσει ότι οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν.

Όπως διαβάσατε από to10.gr έχουμε πλήρη ανατροπή δεδομένων με τον νεαρό επιθετικό να οδεύει στο λιμάνι. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι πενταετούς διάρκειας, ενώ η ΑΕΛ θα πάρει 1.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και 15% δικαιώματα από τη μεταπώληση του παίκτη.

Ο 19χρονος επιθετικός (1/9/2001) πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν πέρσι στην Superleague, έχοντας 7 γκολ σε 31 συμμετοχές και ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η θεσσαλική ομάδα, που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

To10.gr με αφορμή την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θυμάται όσα πέτυχε ο Πινακάς με τη φανέλα της ομάδας του θεσσαλικού κάμπου.

Την περσινή σεζόν, στο πρώτο μισό, κουβάλησε μόνος του την ΑΕΛ, σκοράροντας μόνο αυτός, ενώ από τα 7 τέρματα που πέτυχε έφερε 8 βαθμούς για την ΑΕΛ στην προσπάθεια που έκανε για να μείνει στην κατηγορία.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ήταν όαση σε μια κακή σεζόν για την ομάδα και η περσινή χρονιά ήταν το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό και το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του, με τους ερυθρόλευκους να πιστεύουν στο ταλέντο του και να θέλουν να τον φέρουν στο λιμάνι προκειμένου να δουλέψει με τους κορυφαίους και σε τοπ επίπεδο για να γίνει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Όπως ακριβώς συνέβη με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Εντυπωσιακά τέρματα, που έφεραν νίκες και σημαντικούς βαθμούς, αλλά και… ποιήματα όπως το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ανέβασε κατακόρυφα την αξία του. Ο Πινακάς ήταν το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΛ και παρά τις πρώτες δυσκολίες που εμφανίστηκαν στις διαπραγματεύσεις στον Ολυμπιακό, τελικά θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Θυμηθείτε μερικά από τα γκολ του κατά την περσινή σεζόν:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ