«Σφήνα» της ΑΕΚ για παίκτη που έκλεινε στον Παναθηναϊκό

«Σφήνα» της ΑΕΚ για παίκτη που έκλεινε στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα ο Παναθηναϊκός.

Και ξαφνικά… ΑΕΚ για Φεράρι. Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που θα αποκτούσε τον Αργεντινό αριστερό μπακ του Βόλου, στην ΑΕΚ κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με εκ νέου ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να έχει τα στοιχεία εκείνα που θέλει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Φεράρι αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων και ο προπονητής της ΑΕΚ φέρεται πως ικανοποιήθηκε με όλα όσα είδε. Βάζοντας αμέσως τον Αργεντινό μπακ στη λίστα του ως υποψήφιο για το αριστερό άκρο.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει… εγκαταλείψει την περίπτωσή του. Μπορεί το θέμα να «πάγωσε» μέσα στο Σαββατοκύριακο από την πλευρά των «πράσινων», πλην όμως ο παίκτης αρέσει πολύ στον Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές για να τον κάνει δικό του.

Αν η ΑΕΚ δείξει κι εκείνη επίσημο ενδιαφέρον, τότε δεν αποκλείεται οι δύο σύλλογοι να πάνε σε… πλειστηριασμό για την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού μπακ και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να έχουμε… μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες της Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ