ΠΑΟΚ : Το διπλό μήνυμα του Μακ για Σαββίδη και το ακυρωθέν γκολ

ΠΑΟΚ : Το διπλό μήνυμα του Μακ για Σαββίδη και το ακυρωθέν γκολ

Ο Ρόμπερτ Μακ με διπλή ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μίλησε για τον άνθρωπο Ιβάν Σαββίδη, αλλά και το ακυρωθέν γκολ στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

O Σλοβάκος επιθετικός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε πως είναι στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη σε αυτόν τον πόλεμο που γίνεται στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Καμία φορά δεν χρειάζεται να πεις απολύτως τίποτα γιατί η εικόνα μιλάει από μόνη της. Σε γνώρισα πριν από μερικά χρόνια, ξέρω πόσο καλός και ευγενικός άνθρωπος είσαι. Έχεις κάνει πολλά για αυτήν την ομάδα, γι’ αυτό το ποδόσφαιρο σε αυτήν την χώρα. Προσπαθούν να σε καταστρέψουν χρόνια τώρα αλλά τους δείχνεις πως τίποτα και κανείς δεν σε σταματάει. Δεν αντέχουν πως εμείς ως ΠΑΟΚ αυτήν την χρονιά, είμαστε μια φανταστική ομάδα και το βασικό μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ οικογένεια… Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε. ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια έκανε ένα σχόλιο αναφορικά με το ακυρωθέν γκολ των «ασπρόμαυρων» στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

«Δείτε τις εικόνες και πείτε μου, ποιος δείχνει το… οφσάιντ; Α)ο διαιτητής Β) ο επόπτης Γ) οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο νικητής παίρνει τρεις βαθμούς. Από εμάς…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ