«Υπογράφει στον Παναθηναϊκό για 4 χρόνια ο Παλάσιος» (pic)

«Υπογράφει στον Παναθηναϊκό για 4 χρόνια ο Παλάσιος» (pic)

Σύμφωνα με «τιτίβισμα» από την Αργεντινή, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μάλιστα θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών!

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, με τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή να δίνουν και να… παίρνουν!

Σύμφωνα με νέο «τιτίβισμα» από την πατρίδα του Παλάσιος, ο 29χρονος εξτρέμ θα γίνει «πράσινος» με κάθε επισημότητα μέσα στις επόμενες ώρες! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο twitter ο λογαριασμός «Cracks Del Sur», ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» και μάλιστα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, αναφέρει πως η Ιντεπεντιέτε θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 800.000 ευρώ και έτσι θα κλείσει οριστικά η υπόθεση, με τον Παλάσιος να αναμένεται να «πρασινίσει» μέσα στις επόμενες ώρες…

Μάλιστα, ο Αργεντινός έχει ήδη κάνει τεστ κορωνοϊού και αυτή τη στιγμή γίνεται η ανταλλαγή των εγγράφων μεταξύ όλων των πλευρών, ώστε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα και να τελειώσει οριστικά την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ