ΑΕΚ – Ανακοινώνει Γέφτιτς, «παίζει» και για άλλη μεταγραφή – Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις

ΑΕΚ – Ανακοινώνει Γέφτιτς, «παίζει» και για άλλη μεταγραφή – Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις

Γεμάτη αναμένεται η σημερινή μέρα στην ΑΕΚ αφού πέραν της ανακοίνωσης του Ντάρκο Γέφτιτς δεν αποκλείεται και άλλη μεταγραφή. Κινητικότητα υπάρχει και στο κομμάτι των αποχωρήσεων.

Ο Ντάρκο Γέφτιτς βρίσκεται από χθες (30/8) στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εντός ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Η Ένωση αποκτά τον Ελβετό μέσο με τη μορφή δανεισμού από τη Ρουμπίν Καζάν ενώ στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα ενός εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι απολαβές του ποδοσφαιριστή θα είναι κοντά στις 700.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους ενώ ήδη υπάρχει συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο μέχρι το 2025 το οποίο θα ενεργοποιηθεί όταν η ΑΕΚ πληρώσει την οψιόν. Αυτή πιθανότατα είναι η τελευταία μεταγραφή για τους «κιτρινόμαυρους» αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Αυτό κυρίως λόγω και πιθανών αποχωρήσεων. Ο Χρήστος Αλμπάνης θα παραχωρηθεί δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά ίσως να μην είναι ο μόνος. Ομάδα της Δανίας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς ο οποίος όμως δεν «ψήνεται» ενώ φήμες υπάρχουν για τους Στράτο Σβάρνα και Γεβγέν Σάκχοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ