«Ο Σίντνεϊ απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άρη»

«Ο Σίντνεϊ απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άρη»

Οι Ισπανοί αναφέρονται στην πρόταση του Άρη προς τον αμυντικό της Μπέτις τονίζοντας πως ο 32χρονος άσος την απέρριψε γιατί ήθελα περισσότερα λεφτά.

Ο Άρης προσπάθησε να κάνει δικό του τον Σίντνεϊ Ντα Σίλβα Τζούνιορ της Μπέτις ωστόσο ο 32χρονος αμυντικός απέρριψε την πρόταση των «κίτρινων».

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα «eldesmarque.com», και σε ρεπορτάζ για τα συμβόλαια που θέλει να ξεφορτωθεί η Μπέτις, τονίζεται πως ο Άρη πρόσφερε διετές συμβόλαιο με 700 χιλ. ευρώ τον χρόνο στον Σίντνεϊ αλλά εκείνος ήθελε περίπου ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Σίντνεϊ. Στην Μπέτις θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του 1.500.000 ευρώ του Σίντνεϊ το οποίο το 2022, είναι το τελευταίο στο οποίο θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από μια πιθανή πώληση αυτή τη στιγμή.

Πριν από λίγες μέρες ο Άρης από τη Θεσσαλονίκη δοκίμασε να αποσπάσει την υπογραφή του. Του πρόσφεραν συμβόλαιο δύο ετών και 700 χιλιάδες ευρώ ανά σεζόν. Ωστόσο, ο Σίντνεϊ ήταν απαιτητικός με τις αξιώσεις του και ζήτησε να πάρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Μια προσφορά που δεν ικανοποίησε τον αμυντικό και πλέον επιβραδύνεται η αποχώρηση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ