Παναθηναϊκός – Κλείνει Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός – Κλείνει Βαγιαννίδη

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Έκπληξη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος… επαναπατρίζει τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο 19χρονος δεξιός μπακ, που αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι από τους πράσινους για την Ίντερ αλλά δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής ούτε εκεί, ούτε στη Σιντ Τρούιντεν που αγωνίστηκε ως δανεικός, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των πράσινων.

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την Ίντερ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ως ελεύθερου, αφήνοντας ποσοστό μεταπώλησης στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγιαννίδης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγιαννίδης αποτέλεσε επιλογή του Αντόνιο Κόντε πέρσι και είχε κάνει μια σπουδαία μεταγραφή στην Ίντερ, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Σιντ Τρούιντεν, ωστόσο ένας τραυματισμός τον άφησε αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε εκεί να καθιερωθεί. Και είναι αλήθεια πως όλο το καλοκαίρι αναζητούσε φόρμουλα προκειμένου να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ιταλίας και να βρει μια ομάδα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε κάτω από άκρα μυστικότητα τις επαφές τόσο με την Ίντερ, όσο και με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος έδειξε μεγάλη θέληση επιστροφής και πλέον όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ