Λουκέρνη – Ανακοίνωσε τον Τσούμιτς με εντυπωσιακό τρόπο (pics+vid)

Λουκέρνη – Ανακοίνωσε τον Τσούμιτς με εντυπωσιακό τρόπο (pics+vid)

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται στην ελβετική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Την απόκτηση του Νίκολα Τσούμιτς ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (31/8) η Λουκέρνη, με την ελβετική ομάδα να παίρνει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Όπως σας αποκάλυψε to10.gr το βράδυ της Δευτέρας (30/8), οι Πειραιώτες είχαν αποδεχθεί την πρόταση που είχε καταθέσει η ελβετική ομάδα και ο νεαρός Σέρβος βρισκόταν καθ’ οδόν για την Λουκέρνη. Σήμερα, ο Τσούμιτς πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ελβετική ομάδα.

Η συμφωνία της ελβετικής ομάδας με τον Ολυμπιακό είναι για μονοετή δανεισμό του Νίκολα Τσούμιτς, ενώ όπως αναφέρει η Λουκέρνη στην ανακοίνωσή της, υπάρχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Μαζί με την ανακοίνωση, η Κυπελλούχος Ελβετίας έκανε και την παρουσίαση του Σέρβου μεσοεπιθετικού, επιλέγοντας μάλιστα έναν πρωτοποριακό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Μέσω των windows, η Λουκέρνη πρόσθεσε στο σύστημά της τον 22χρονο εξτρέμ, δημιουργώντας έναν νέο υποφάκελο με το όνομά του στον φάκελο με τους επιθετικούς.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Τσούμιτς με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το 2024, ενώ ο Σέρβος έχει αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα μόνο σε φιλικά παιχνίδια. Δεν έχει επίσημη συμμετοχή, με τον νεαρό να μετακομίζει πλέον στην Ελβετία για την Λουκέρνη.

Η νέα ομάδα του Τσούμιτς δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μόλις 2 πόντους σε 5 αγωνιστικές.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ