«Ο Παλάσιος θα παίξει στον Παναθηναϊκό» (pic)

«Ο Παλάσιος θα παίξει στον Παναθηναϊκό» (pic)

Σύμφωνα με τον Μεξικανό δημοσιογράφο, Σεζάρ Λουίς Μέρλο, η Πατσούκα έδωσε την άδειά της ώστε ο Σεμπάστια Παλάσιος να μετακομίσει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, με τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή να δίνουν και να… παίρνουν!

Η περίπτωση του Αργεντινού έχει περάσει από… χίλια κύματα, αλλά όπως φαίνεται βρίσκεται στο τελικό στάδιο για να ολοκληρωθεί. Τα δημοσιεύματα συνεχίζονται καθημερινά για τον Παλάσιος και σύμφωνα με τον Μεξικανό δημοσιογράφο, Σεζάρ Λουίς Μέρλο, η υπόθεση φαίνεται πως θα έχει ευτυχή κατάληξη για τους «πράσινους».

«Η Πατσούκα μόλις έδωσε την άδειά της γραπτώς και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα παίξει στον Παναθηναϊκό. Η Ιντεπεντιέντε θα λάβει 800.000 δολάρια και η Πατσούκα 900.000 δολάρια. Όταν το συμβόλαιο υπογραφεί, ο Τούκου» θα ταξιδέψει με προορισμό την Ελλάδα», έγραψε ο Μέρλο στο Twitter.

Όλα συνηγορούν πάντως πως και με τον Αργεντινό εξτρέμ θα υπάρξει αίσιο τέλος, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει εντυπωσιακά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και να ενισχύεται σε θέσεις που είχε ζητήσει ο προπονητής του.

Δείτε παρακάτω το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ