Είναι επίσημο – Στον Ολυμπιακό ο Ετιέν Κινκουέ (Pics, Vids)

Είναι επίσημο – Στον Ολυμπιακό ο Ετιέν Κινκουέ (Pics, Vids)

Ακόμία μία επιβεβαίωση για to10.gr: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Ετιέν Κινκουέ. Εως το 2025 στον Πειραιά ο θηριώδης στόπερ!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του ύψους 1.95 μ. κεντρικού αμυντικού, που αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Ιντερ. Ακόμη μια μεταγραφή των Ερυθρόλευκων, που διαβάσατε αποκλειστικά από to10.gr.

Το συμβόλαιο του Κινκουέ με τον Ολυμπιακό είναι 4ετούς διάρκειας και σε πρώτη φάση ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας στόπερ, θα κάνει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά θα αγωνίζεται με τη Β’ Ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ετιέν Λούντοβιτς Γιουτέ Κινκουέ από την Ίντερ Μιλάνου μέχρι το 2025.

Ο υψηλόσωμος (1,95) κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 2002 στη Λιόν της Γαλλίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Τρουά. Σε ηλικία 17 ετών η Ίντερ Μιλάνου απέκτησε τα δικαιώματά του για δύο χρόνια και μετά από μία σεζόν στη δεύτερη ομάδα η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Γιουτέ Κινκουέ έχει 7 συμμετοχές με την U17 της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, έχοντας σκοράρει και μία φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ