Όλες οι λεπτομέρειες για το deal Παναθηναϊκού – Βαγιανίδη – Ίντερ

Όλες οι λεπτομέρειες για το deal Παναθηναϊκού – Βαγιανίδη – Ίντερ

To10.gr αποκαλύπτει τους αριθμούς και τα δεδομένα της συμφωνίας με την Ίντερ και το 4ετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Βαγιανίδης.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Βαγιανίδης. Ο 19χρονος δεξιός μπακ επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε μετά από έναν χρόνο, με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά και αποφασισμένος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Βαγιανίδης υπέγραψε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό. Και μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις, για να προσπαθήσει να κερδίσει χώρο και χρόνο. Στη δεύτερη ευκαιρία του στους Πράσινους. Αλλά και έναν χρόνο πιο έμπειρος από την ατυχή επιλογή να αποχωρήσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους όρους του deal του Παναθηναϊκού με/για τον 19χρονο δεξιό μπακ, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως ο ίδιος αποδέχθηκε πολύ μεγάλη μείωση μισθού για να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, στο 4ετές συμβόλαιο προβλέπονται αρχικά απολαβές που αγγίζουν τις 100.000 ευρώ τον χρόνο και σταδιακά το ποσό αυξάνεται. Και κάθε χρόνο, αλλά και ανάλογα τα μπόνους που «πιάνει» ο παίκτης και ο σύλλογος. Για την ιστορία, στην Ιντερ αμειβόταν με 180.000 ευρώ τον χρόνο!

Επιπλέον, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ιντερ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ για να αφήσει τον παίκτη να γυρίσει στο Κορωπί. Αντ’ αυτού, οι «νερατζούρι» κράτησαν ένα ποσοστό μετα πώλησης που φτάνει το 30% σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr.

Ο Βαγιανίδης έκανε προπονήσεις με τους «κομμένους» της Ιντερ και δεν είναι 100% έτοιμος από άποψη ρυθμού, ωστόσο η φυσική του κατάσταση είναι καλή και δεν αναμένεται να χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ