Αστέρας Τρίπολης : Ξεκινάει συζητήσεις με Παντελίδη για ανανέωση

Αστέρας Τρίπολης : Ξεκινάει συζητήσεις με Παντελίδη για ανανέωση

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει εξαιρετική πορεία αφότου ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος πιστώνεται την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα, οι άνθρωποι των Αρκάδων έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο του και είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν συζητήσεις με σκοπό […]

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει εξαιρετική πορεία αφότου ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος πιστώνεται την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα, οι άνθρωποι των Αρκάδων έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο του και είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν συζητήσεις με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους ενώ επίσης θα γίνει και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, εκμεταλλευόμενες τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πέραν τούτου, να αναφέρουμε ότι ο Αστέρας σήμερα στις 16:00 θα δώσει φιλικό κόντρα στην Σπάρτη με ελεύθερη είσοδο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ