Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Άρη

Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Άρη

Με τη μισή ομάδα να βρίσκεται εκτός Ρέντη λόγω Εθνικών ομάδων ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το φιλικό με τον Άρη περιμένοντας πάντως να δει σημαντικά πράγματα.

Το μισό ρόστερ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε Ευρώπη και Αφρική λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις εθνικές τους ομάδες με τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλεύει στο Ρέντη με τους λίγους που απέμειναν εντάσσοντας στις προπονήσεις και κάποια παιδιά από τον Ολυμπιακό Β΄. Απαραίτητο άλλωστε για να μπορέσουν να γίνουν κανονικές προπονήσεις αλλά και για να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και στο φιλικό της Παρασκευής (8μμ.) στο Κλ. Βικελίδης απέναντι στον Άρη.

Παρότι ο Μαρτίνς δεν θα έχει τη μισή ομάδα διαθέσιμη ήθελε να γίνει ένα δυνατό φιλικό από το οποίο, παρά τις σημαντικές απουσίες, περιμένει να δει πράγματα που θα τον βοηθήσουν για τη συνέχεια. Και να μπορέσει να τσεκάρει την ετοιμότητα τόσο των νέων αποκτημάτων όσο και όλων όσων βρίσκονται στο Ρέντη εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, εάν δεν προκύψει ξανά κάποια νέα ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε ξεκινά με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και λίγες μέρες αργότερα υποδέχεται την Αντβέρπ για την πρεμιέρα του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Όλα αυτά με τον Μαρτίνς να έχει και το άγχος της κατάστασης στην οποία θα βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι διεθνείς όταν με το καλό επιστρέψουν στο Ρέντη προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας έχοντας την δυνατότητα ουσιαστικά για μια και μόνο καλή προπόνηση πριν τον Ατρόμητο.

Όσο για το φιλικό με τον Άρη ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει για πρώτη φορά τους Καρμπόβνικ και Κινκούε που κάνουν τις πρώτες προπονήσεις τους στο Ρέντη, να δει τον Τικίνιο να αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του αλλά και τον Λόπες να παίρνει και άλλο χρόνο συμμετοχής μετά το μισάωρο που αγωνίστηκε στη Σλοβακία, στο ερυθρόλευκο ντεμπούτο του.

Από την πρώτη ομάδα λοιπόν ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στους Κρίστινσον, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σωκράτη, Μπα, Αποστολόπουλο, Κινκούε, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Λόπες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο ενώ θα είναι μαζί του και οι Ξενιτίδης, Αλγκασίμ Μπα, Καραργύρης, Παπαδούλης και λογικά και 2-3 ακόμη νέοι παίκτες από την δεύτερη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ