Ολυμπιακός – «Καλή επιτυχία στους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν στις Εθνικές ομάδες»

Ολυμπιακός – «Καλή επιτυχία στους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν στις Εθνικές ομάδες»

Ο Ολυμπιακός με ανάρτηση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του που θα αγωνιστούν στη διακοπή με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων αυτή την εβδομάδα προπονείται με τη μισή ομάδα, καθώς απουσιάζουν 14 διεθνείς ποδοσφαιριστές σε Ευρώπη αλλά και Αφρική.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεση του για τις επόμενες προπονήσεις τους Έλληνες διεθνείς, Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη και Βρουσάι, αλλά και τους Τζολάκη και Σουρλή που είναι στην Κ21 της Εθνικής ομάδας.

Παράλληλα όμως, θα απουσιάζουν και οι Βατσλίκ (Τσεχία), Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Μάρκοβιτς (Σερβία Κ21), αλλά και οι Αφρικανοί, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Ονιεκούρου (Νιγηρία), Κουντέ (Καμερούν) και Χασάν (Αίγυπτος).

Για αυτό τον λόγο λοιπόν ο Μαρτίνς έχει εντάξει στις προπονήσεις παίκτες από τη Β΄ ομάδα, προετοιμάζοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό και για το φιλικό με τον Άρη, όπου θα δει σημαντικά πράγματα. Οι Πειραιώτες με ανάρτηση τους στον επίσημο λογαριασμό τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

«Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός.

Δείτε την ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ