Όταν ο ΠΑΣ είχε ρίξει «άκυρο» στον Σαούλ

Όταν ο ΠΑΣ είχε ρίξει «άκυρο» στον Σαούλ

Μπορεί ο Σαούλ να είναι πλέον ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι, ωστόσο πριν από μερικά χρόνια είχε την... τύχη να δοκιμαστεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τους οποίους εν τέλει απορρίφθηκε!

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι είναι εδώ και μερικές ώρες ο Σαούλ, καθώς οι «μπλε» κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, κλείνοντας έτσι τον Ισπανό μεσοεπιθετικό για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, έχοντας περάσει όλα τα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Πριν από λίγα χρόνια ωστόσο, είχε την ευκαιρία να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του… ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσο… τρελό και αν ακούγεται, ο Σαούλ είχε δοκιμαστεί πριν από σχεδόν 10 χρόνια στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Ήταν τον Νοέμβρη του 2011, όταν ο Ισπανός είχε λάβει μέρος σε προπόνηση του ΠΑΣ, ο οποίος τότε είχε στην τεχνική του ηγεσία τον Στεφάν Ντεμόλ.

Ο Βέλγος είχε δοκιμάσει τον τότε 15χρονο Σαούλ στη θέση του αριστερού μπακ και αποφάσισε να τον «κόψει» και να μην τον κρατήσει στο ρόστερ. Μάλιστα, ο Ντεμόλ είχε σχηματίσει τόσο αρνητική άποψη για τον Σαούλ, που δεν τον πρότεινε ούτε για τα μικρότερα ηλικιακά γκρουπ.

Ο μόνος που έχει άλλη άποψη για το ταλέντο του Σαούλ, ήταν ο τότε αρχηγός της ομάδας, Τάσος Πάντος, ωστόσο ούτε αυτός, αλλά ούτε κάποιος άλλος άνθρωπος του ΠΑΣ δεν κατάφερε να μεταπείσει τον Ντεμόλ, που τελικά δεν δικαιώθηκε, όπως έδειξε η ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ