Το σίριαλ του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό

Το σίριαλ του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε έντονα τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών για την απόκτηση δεξιού μπακ, όμως δεν κατάφερε να κλείσει κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το φετινό καλοκαίρι με μερικές σπουδαίες κινήσεις, φέρνοντας στο λιμάνι ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας, όπως ο Ρόνι Λόπες, ο Χένρι Ονιεκούρου, ο Τόμας Βατσλίκ και ο Τικίνιο. Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες μέρες μάλιστα των μεταγραφών απέκτησαν και τον Μίχαλ Καρμπόβνικ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ενισχυθούν κι άλλο στη θέση του δεξιού μπακ.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κινήθηκε έντονα για έναν αμυντικό που θα πλαισιώσει τους Λαλά και Ανδρούτσο στα δεξιά παρότι και ο Πολωνός αμυντικός που αποκτήθηκε μπορεί να αγωνιστεί. Ο Μαρτίνς ήθελε ακόμη ένα καθαρόαιμο δεξί μπακ και οι ερυθρόλευκοι δραστηριοποιήθηκαν με σκοπό να κάνουν πράξη την επιθυμία του.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών ήταν ο Γκίλμπερ αλλά ο 26χρονος Γάλλος κατέληξε στη Στρασμπούρ ως δανεικός από την Άστον Βίλα. Εφόσον ο Γάλλος δεν ήταν διαθέσιμος λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το σαφάρι για τον μπακ και αυτός που απασχόλησε ήταν ο Μπούνα Σαρ.

Σύμφωνα με Μέσα στη Γερμανία έγινε κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού για την απόκτηση του αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, όμως εντέλει δεν προχώρησε ούτε η δική του περίπτωση. Για τον Σαρ ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε μόνος του, καθώς ενδιαφέρθηκαν αρκετά και οι Λιλ και Μπεσίκτας.

Ο Σαρ αποκτήθηκε το περυσινό φθινόπωρο από την Μπάγερν Μονάχου και έκανε 17 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, έχοντας και 3 ασίστ. Φέτος μετράει 17 λεπτά στο πρωτάθλημα, ένα ενενηντάλεπτο στο Κύπελλο και δύο λεπτά στο Σούπερ Καπ. Ο Σαρ ήθελε να μείνει στην Μπάγερν και να διεκδικήσει θέση στους Βαυαρούς για αυτό και δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να τον κάνει δικό του, με τον Μαρτίνς πλέον να έχει τον Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά και τους Λαλά και Ανδρούτσο στα δεξιά αλλά και τον Καρμπόβνικ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ