Αυτή ψηφίσατε ως τη μεταγραφή του καλοκαιριού στη Super League

Αυτή ψηφίσατε ως τη μεταγραφή του καλοκαιριού στη Super League

To10.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να αναδείξετε την πιο σημαντική μεταγραφή του καλοκαιριού στη Super League και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Ρόνι Λόπες του Ολυμπιακού.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη, με τις ελληνικές ομάδες να κάνουν μερικές σπουδαίες κινήσεις ειδικά προς το φινάλε. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενισχύθηκαν σημαντικά, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο και πλέον όλες οι ομάδες του Big 5 είναι έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος.

To10.gr με αφορμή την ολοκλήρωση των μεταγραφών του καλοκαιριού (υπάρχει και η ελεύθερη αγορά για μερικές μέρες) σας έδωσε τη δυνατότητα να αναδείξετε την πιο σημαντική φετινή μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι αναγνώστες του «10» λοιπόν επέλεξαν ως κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού τον Ρόνι Λόπες, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων συγκέντρωσε το 19% των ψήφων του γκάλοπ που διενεργήθηκε, ενώ στις πρώτες τρεις θέσεις οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Εκτός από την πρωτιά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού που ήρθε στο λιμάνι για να κάνει τη διαφορά, επιλέξατε στη δεύτερη θέση τον Τόμας Βατσλίκ, τον Τσέχο γκολκίπερ που μεγαλούργησε στο Euro του καλοκαιριού, με ποσοστό 16%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή του Ολυμπιακού, ο Χένρι Ονιεκούρου, που τον ψήφισε το 13%.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ, με τον Ελβετό να είναι 4ος και να συγκεντρώνει το 12% των ψήφων, ενώ 5ος είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη με ποσοστό 11%. Αξίζει να σημειωθεί πως έξι παίκτες από όσους είχατε τη δυνατότητα να ψηφίσετε είχαν 0%. Ο λόγος για τους Σέρχιο Αραούχο, Ντάρκο Γέβτιτς (ΑΕΚ), Ματέους Βιτάλ, Ρούμπεν Πέρες (Παναθηναϊκός), Τσούμπα Άκπομ και Νέλσον Ολιβέιρα (ΠΑΟΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ