Θα τρελάνουν τον κόσμο: «Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης» λέει ο βουλευτής Φωκάς

Θα τρελάνουν τον κόσμο: «Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης» λέει ο βουλευτής Φωκάς

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς θέλησε να τρελάνει όλο τον κόσμο, λέγοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν οπλοφορούσε την στιγμή της εισβολής του στην Τούμπα.

Ο μεγαλύτερος υπερασπιστής του Ιβάν Σαββίδη έχει γίνει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, καθώς εκτός της έντονης λογομαχίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη προχώρησε και σε δηλώσεις που θα τρελάνουν όλο τον κόσμο! Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων έφτασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί, μιλώντας στο Θέμα 104,6 πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε όπλο τη στιγμή της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Όταν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να οπλοφορεί (και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου) ο Αριστείδης Φωκάς υποστήριξε πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν οπλοφορούσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βουλευτή Αριστείδη Φωκά:

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του. Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90′ μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λεπτά ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα.

Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ. Οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει». Ο Αριστείδης Φωκάς ρωτήθηκε αν οι απόψεις του συμβαδίζουν με τις θέσεις του κόμματος του, απάντησε. «Αυτές οι απόψεις είναι του φιλάθλου που νιώθει την αδικία για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το 90% των φιλάθλων έχει την ίδια άποψη».

Θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε πως ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε σήμερα στην Βουλή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ