Ανεβάζει την ένταση ο Γκαρθία

Ανεβάζει την ένταση ο Γκαρθία

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανέβασε την ένταση στις προπονήσεις στου Ρέντη, κάτι που φάνηκε από το χθεσινό δίωρο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μια εξέλιξη που βρήκε κατηγορηματικά αντίθετο τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να επισημοποιήσουν την αντίθεση τους στην απόφαση της κυβέρνησης. Πρωτάθλημα πάντως δεν θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και το επόμενο λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Στην καλύτερη δηλαδή των περιπτώσεων το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι το διήμερο 31 Μαρτίου – 1η Απριλίου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν πάντως τις προπονήσεις τους στου Ρέντη ενώ θα δώσουν κι ένα φιλικό ματς το Σάββατο το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ένα φιλικό για μην μείνουν χωρίς αγωνιστικό ρυθμό οι ερυθρόλευκοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία έχει αποφασίσει να ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων, λόγω φυσικά της κυβερνητικής απόφασης για διακοπή του πρωταθλήματος. Ήδη οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν μια πρώτη «γεύση» στην χθεσινή προπόνηση, η οποία είχε δίωρη διάρκεια. Η ένταση του προγράμματος ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενες προπονήσεις κι αυτό θα συνεχιστεί γα την επόμενη εβδομάδα. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων είπε στους παίκτες του πως οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα είναι πιο έντονες και ζήτησε από όλοιυς να δουλέψουν καλά ενόψει των τελευταίων παιχνιδιών της σεζόν. Απομένουν πέντε παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να τα δώσει όλα στην τελική ευθεία και στο φινάλε θα κάνει το ταμείο της περιόδου. Στόχος πάντως είναι οι πέντε νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ