Άρης – Με Φαμπιάνο στην ενδεκάδα

Άρης – Με Φαμπιάνο στην ενδεκάδα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Φαμπιάνο είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ξεκινάει στο κέντρο της άμυνας.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη προφύλαξε τον Μπρούνο Γκάμα, παρά το γεγονός οτι επέτρεψε στις προπονήσεις και τον άφησε εκτός αποστολής.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Ντένις. Ο Σάκιτς στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Λούμορ στο αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπεναλουάν είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ντιαγέ στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Χαΐροβιτς, Σαλιάρης, Ματίγια, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ιτούρμπε, Σιαμπάνης και Μαρμαρίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ