Νίλσον για Παναθηναϊκό – «Ήταν τόσο απίστευτα ερασιτεχνικό»

Νίλσον για Παναθηναϊκό – «Ήταν τόσο απίστευτα ερασιτεχνικό»

Ο Μίκαελ Νίλσον, που υπήρξε σκάουτερ του Παναθηναϊκού από το 2013 έως το 2018, χαρακτήρισε ως χαοτική την κατάσταση στο «τριφύλλι».

Ο Μίκαελ Νίλσον, που διατέλεσε σκάουτερ του Παναθηναϊκού από το 2013 έως το 2018, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τη θητεία του στο «τριφύλλι» σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «expressen».

Ο παλαίμαχος Σουηδός ποδοσφαιριστής ανέφερε πως πληρωνόταν χωρίς να δουλεύει και χαρακτήρισε χαοτική την κατάσταση, που επικρατούσε στις τάξεις του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, νομίζω ότι δούλεψα σωστά μόνο για δύο ή τρεις μήνες. Στη συνέχεια ήρθε ένας νέος προπονητής που ήταν καλός. Πριν από αυτόν, υπήρχε ένας προπονητής που δεν ήθελε καν να μιλήσει με τους παίκτες, άρα δεν είχα την απαίτηση να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να κάνει τα πάντα μόνος του, αλλά εμείς ως τμήμα σκάουτινγκ ήμασταν ακόμα εκεί. Ήταν τόσο απίστευτα ερασιτεχνικό.

Το ερώτημα ήταν σαφές: Γιατί εξακολουθείτε να έχετε σκάουτερ εάν δεν θέλετε να τον συμβουλευτείτε ή να έχετε πληροφορίες από αυτόν; Θα μπορούσαν μόνο να μας ξεφορτωθούν, θα είχαν εξοικονομήσει έτσι περισσότερα χρήματα. Αλλά δεν το έκαναν, γιατί ο ιδιοκτήτης γνώριζε ότι ο προπονητής δεν θα είναι εκεί για πάντα και κάποια στιγμή μπορεί να μας χρειαζόταν. Ήταν τόσο χάος τελικά όλο αυτό.

Εγώ σταμάτησα να πηγαίνω στο γραφείο, δεν ήμουν καν εκεί. Τους τελευταίους έξι μήνες, δεν ήμουν στο γραφείο, ούτε μια μέρα. Κι όμως, πληρωνόμουν κάθε μήνα ενώ δεν έκανα τίποτα. Μετά πήραν έναν καινούριο αθλητικό διευθυντή το επόμενο καλοκαίρι. Με πήρε τηλέφωνο λίγο αργότερα και ήξερα τι να περιμένω. Ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούλιο και χρειάστηκε να φτάσουμε τον Σεπτέμβριο για να με καλέσει σε μια συνάντηση…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ