Το like του Ρέτσου στον Πασχαλάκη και η ανάρτηση Καραπαπά (pic)

Το like του Ρέτσου στον Πασχαλάκη και η ανάρτηση Καραπαπά (pic)

'Eνα like του Παναγιώτη Ρέτσου (το οποίο αργότερα σβήστηκε) σε ανάρτηση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη μεταφράστηκε από ορισμένους σαν στήριξη στον Ιβάν Σαββίδη. Έδρασε πυροσβεστικά ο Κων/νος Καραπαπάς.

Ένα διαδικτυακό like του Παναγιώτη Ρέτσου στο instagram, σε ανάρτηση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού! Πιο αναλυτικά:

«Όσοι σε γνωρίζουν από κοντά ξέρουν τι άνθρωπος είσαι και ότι πασχίζεις για ένα καθαρό ποδόσφαιρο! Να ξέρεις ένα πράγμα, δεν είσαι μόνος σου. Είμαστε μαζί σου και στα εύκολα και στα δύσκολα, σαν μια γροθιά, σαν οικογένεια! Στα εύκολα ΠΑΟΚ, στα δύσκολα ΠΑΟΚάρα», ήταν το μήνυμα του κίπερ του Δικέφαλου του Βορρά στο οποίο πάτησε like ο νεαρός αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν και γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα μεγάλος μέρος του ερυθρόλευκου κόσμου να καταφερθεί εναντίον του!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, με δημοσίευσή του στο facebook έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα γράφοντας: «Ξεκολλήστε ορισμένοι με το Ρέτσο. Το παιδί έκανε like κατά λάθος στον Πασχαλάκη όπως κοίταζε το instagram (έχει συμβεί σε όλους) και μόλις το κατάλαβε για τι ήταν το post το έβγαλε! Για τον Ρέτσο μιλάμε που είναι μάλαμα και λατρεύει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τον ξέρουμε από 10 χρονών και αυτόν και τους δικούς του ανθρώπους! Μακάρι ΟΛΟΙ να αγαπούσαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως ο μικρός…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ