ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά τη φετινή σεζόν υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 20:30 του Σαββάτου. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να ενισχυθούν στη φετινή μεταγραφική περίοδο, με την προσθήκη του Αργεντίνου Παλάσιος, να είναι φυσικά εκείνη που ξεχωρίζει από τις κινήσεις που έγιναν.

Με μόλις δύο νίκες στα εννιά φιλικά προετοιμασίας, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς επιβεβαίωσε ότι αν και βρίσκει το γκολ με σχετική άνεση, έχει αρκετά θέματα να λύσει στην άμυνα. Στον αντίποδα, ο Απόλλων, χωρίς επίσης να εντυπωσιάσει στα φιλικά προετοιμασίας, ευελπιστεί σε μια… ήσυχη χρονιά, θέλοντας να παραμείνει στην κατηγορία και να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Στον Παναθηναϊκό, παρόλο που οι Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ μετρούν μόλις λίγες μέρες στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», η εξαιρετική εικόνα που δείχνουν και η ετοιμότητα τους, κάνουν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να βρεθούν στο βασικό σχήμα, ενώ είναι δεδομένη η παρουσία τους στην αποστολή.

Όπως όλα δείχουν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βάλει τον Λούντκβιστ σε ρόλο επιτελικού μέσου στο 4-2-3-1, με τους Παλάσιος, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη να διεκδικούν τις θέσεις των ακραίων, ενώ για την επίθεση ο Καρλίτος φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Σάρλια έχει προβάδισμα για παρτενέρ του Βέλεθ, ενώ οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ θα βρίσκονται στα δύο άκρα. Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα οι Ρούμπεν και Μαουρίσιο θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ.

Στον Απόλλωνα, Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Σε αυτήν εμπεριέχονται μεταξύ άλλων, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα και Μπρούνο Άλβες, παρόλο που αμφότεροι δεν έχουν αγωνιστεί ούτε σε ένα φιλικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα:

Βέρχουλστ, Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Ράιλι, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σάχλι, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ