Μπουχαλάκης – «Νταμπλ και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη»

Μπουχαλάκης – «Νταμπλ και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (12/9, 20:30) και στάθηκε στους στόχους της ομάδας του για φέτος.

Σήμερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της Superleague (20:30).

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε ενόψει του σημερινού αγώνα και στάθηκε στους στόχους των «ερυθρόλευκων» για τη φετινή σεζόν, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το κίνητρο που έχει: «Κάθε χρονιά οι στόχοι είναι ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό, να διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους και στην Ευρώπη να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Να είμαστε όλοι υγιείς γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και δύσκολη αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το εάν η καθυστερημένη πρεμιέρα έκανε καλό στον Ολυμπιακό: «Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα και μέσα σε αυτό το διάστημα βοηθήθηκαν έτσι ώστε να καταλάβουν την νοοτροπία του παιχνιδιού μας και τις προσδοκίες του συλλόγου. Ο ρυθμός παίζει σημαντικό ρόλο όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε μέσα από τα παιχνίδια να δεθούμε ακόμα και περισσότερο».

Για την νίκη της Εθνικής κόντρα στην Σουηδία: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία σημαντική νίκη, η οποία μας κρατά μέσα στο παιχνίδι. Αυτός ήταν στόχος μας να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, στο πρώτο δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο δεύτερο νομίζω πως με την εικόνα μας αξίζαμε τους τρεις να βαθμούς. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ