Άρης – Ποδαρικό με το δεξί

Άρης – Ποδαρικό με το δεξί

Με τη συμπαράσταση των οπαδών τους οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα στο σημερινό (19.30) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πανέτοιμος να ξεκινήσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα είναι ο Άρης, που υποδέχεται σήμερα (19.30) τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με εξαίρεση αυτό του τραυματία Γκαρσία, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ιρακινός επιθετικός Αλί, καθώς είχαν ήδη συμπεριληφθεί πέντε μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Ντένις. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Λούμορ το αριστερό, ενώ ένας εκ των Μπράμπετς ή Μπεναλουάν θα είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Οι Σάσα και Ντιαγέ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι με τον Ιτούρμπε διεκδικούν τη θέση στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκάμα θα παίξει στην αριστερή και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.

Οι κιτρίνομαυροι θα αγωνιστούν με τη συμπαράσταση του κόσμου τους, καθώς το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα είναι μεγάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ