Αυτή τη μεταγραφή-έκπληξη «ψήνει» ο Παναθηναϊκός

Αυτή τη μεταγραφή-έκπληξη «ψήνει» ο Παναθηναϊκός

Η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους δεν έχει τελειώσει και οι «πράσινοι» σκέφτονται να προχωρήσουν σε άλλη μία προσθήκη!

Η «τεσσάρα» του Παναθηναϊκού στον Απόλλωνα προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς, αλλά στα… ψιλά γράμματα της βραδιάς υπήρξε ένα μελανό σημείο: τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Η εστία του Διούδη απειλήθηκε σε 4-5 φάσεις και ο διεθνής γκολκίπερ είχε πολλή δουλειά.

Ο Σάρλια αποκτήθηκε για να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση, αλλά με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν έχει πείσει για τις δυνατότητες του. Ο Κροάτης δεν είχε σταθερότητα το Σάββατο, υπέπεσε σε λάθη και ανάγκασε τον Βέλεθ να τον καλύψει σε αρκετές περιπτώσεις.

Το πιο ανησυχητικό για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Σάρλια, αφού ο Σένκεφελντ και ο Κουρμπέλης δεν θα τεθούν στη διάθεση του για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας. Ο μόνος στόπερ που έχει ο Σέρβος είναι ο Πούγγουρας, αλλά ακόμα δεν έχει συνέρθει πλήρως από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Πούγγουρα, η ευπάθεια του Βέλεθ και η αδυναμία του Σάρλια να πείσει, δημιουργούν σκέψεις για μεταγραφή στους «πράσινους». Το περιθώριο υπάρχει, αφού ακόμα δεν έχει λήξει η προθεσμία για τους ελεύθερους, αλλά οι επιλογές στην αγορά είναι ελάχιστες.

Κυρίως, δύσκολα θα ικανοποιηθεί μία βασική προϋπόθεση που θέτει ο Γιοβάνοβιτς: ο παίκτης να έχει υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Οι περισσότεροι που δεν έχουν ομάδα, προέρχονται από πολύμηνη απραξία και ακόμα και να έρχονταν στο «Καλαφάτης», θα χρειάζονταν χρόνο για να προετοιμαστούν.

Αυτό είναι και το κύριο αντεπιχείρημα για τη μεταγραφή: οι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο, το ζήτημα τελεί υπό σκέψη. Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του «σκανάρουν» τις λίστες, η διοίκηση ρωτάει τα δεδομένα και μία προσθήκη ίσως να προκύψει έστω και στο φινάλε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ