Παναθηναϊκός – Τα δεδομένα για την παραμονή του Χουανκάρ

Παναθηναϊκός – Τα δεδομένα για την παραμονή του Χουανκάρ

Η διοίκηση θέλει να κρατήσει τον Ισπανό αριστερό μπακ και μετά το καλοκαίρι. Το ερώτημα είναι τι θέλει και εκείνος.

Ο Χουανκάρ είναι ίσως η πιο επιτυχημένη επιλογή του Τσάβι Ρόκα το καλοκαίρι του 2020, αφού τα υπόλοιπα μέλη της ισπανικής παροικίας δεν έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό η διοίκηση, με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα καταθέσει πρόταση στον Ισπανό αριστερό μπακ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ήδη, έχει πραγματοποιηθεί μία διερευνητική κίνηση από την ΠΑΕ προς την πλευρά του Χουανκάρ, για να διαπιστωθούν οι προθέσεις του. Με τον Ισπανό να ανταποκρίνεται θετικά στην πρώτη επαφή

Ακριβώς η διάθεση του 31χρονου ακραίου είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Γιατί ο Χουάνκαρ έχει προσαρμοστεί στη ζωή στην Αθήνα και θα ήθελε να μείνει άλλα δύο-τρία χρόνια, πριν γυρίσει στην πατρίδα του.

Ο Χουανκάρ έχει τονίσει σε κοντινά του πρόσωπα ότι θα ήθελε να μείνει άλλα δύο-τρία χρόνια στην Ελλάδα, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Κάτι που σημαίνει πως διάκειται θετικά στην προοπτική να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αρκεί βεβαίως να συμφωνήσει και με τους όρους της συνεργασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ