«Ώρα μηδέν» για Γκάρι και Σιόβα στον Ολυμπιακό

«Ώρα μηδέν» για Γκάρι και Σιόβα στον Ολυμπιακό

Θέμα ωρών οι οριστικές εξελίξεις στις υποθέσεις του Γκάρι Ροντρίγκες και του Σιόβα. Πως είναι τα πράγματα, τι αναμένεται να γίνει…

Είναι αλήθεια πως στον Ολυμπιακό δεν συνηθίζουν να ψωνίζουν από την αγορά των ελευθέρων ποδοσφαιριστών. Κάτι πάντως που φαίνεται πολύ πιθανό να αλλάξει φέτος μια και εδώ και λίγες μέρες οι δύο μεταγραφικές υποθέσεις των Γκάρι Ροντρίγκες και Δημήτρη Σιόβα «παίζουν» δυνατά με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως οι επόμενες ώρες είναι και οι καθοριστικές.

Θυμίζουμε πως η αγορά των ελεύθερων παικτών είναι ανοικτή μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου κάτι που σημαίνει πως πια ο χρόνος πιέζει ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και από τον Ολυμπιακό αλλά και από τους ποδοσφαιριστές. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή η πιθανότερη εξέλιξη είναι να υπάρξει προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Στο θέμα του Δημήτρη Σιόβα τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα. Ο Έλληνας στόπερ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και παρότι υπήρξαν προτάσεις από την Ισπανία έδειξε με την στάση του πως περιμένει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για τον Σιόβα, οι σχέσεις του διεθνή στόπερ με τον Ολυμπιακό και την διοίκηση είναι πολύ καλές και η αίσθηση που υπάρχει όλο και περισσότερο οδηγεί σε «γάμο». Το γεγονός βεβαίως πως ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά δείχνει πως δεν μιλάμε για τόσο εύκολη υπόθεση μια και υπάρχουν πολλά που εξετάζονται. Ένα ακόμη πάντως θετικό στοιχείο για την απόκτηση του Σιόβα είναι και η ανάγκη που θα προκύψει στις αρχές του 2022 λόγω Κόπα Άφρικα στα στόπερ, μια και Σισέ και Μπα είναι πιθανό να λείψουν. Οι πληροφορίες θέλουν την υπόθεση του Σιόβα να κλείνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άμεσα την ώρα που η Οσασούνα εμφανίζεται ως η μοναδική ομάδα που τον εξετάζει από την Ισπανία.

Στο θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες αυτό που προκύπτει είναι μια διαφορά σημαντική στο οικονομικό κομμάτι. Πόσο σημαντική είναι αυτή και αν μπορεί να «γεφυρωθεί» ή όχι θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες που αναμένονται και σημαντικές εξελίξεις. Ο Ροντρίγκες είναι ποδοσφαιριστής που έχει τα στοιχεία που θέλει ο Μαρτίνς, τον ήθελε άλλωστε και το περσινό καλοκαίρι, και σίγουρα μπορεί να προσφέρει μια ακόμη αξιόπιστη λύση μεσοεπιθετικά για τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές δείχνουν την επιθυμία τους να συνεργαστούν «οδηγεί» τις εξελίξεις και στην υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες. Αν έπρεπε να… προβλέψουμε τις εξελίξεις και στις δύο μεταγραφικές υποθέσεις; Θα ποντάραμε στην πραγματοποίηση των μεταγραφών. Πόσο εύκολο είναι να… προβλέπεις τις εξελίξεις στις μεταγραφές; Καθόλου εύκολο καθώς στις μεταγραφές τα πάντα αλλάζουν από το ένα λεπτό στο άλλο. Οι επόμενες ώρες θα μας δώσουν οριστικές «απαντήσεις»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ