Παναθηναϊκός – Έτοιμος για ΠΑΣ ο Μαουρίσιο, πρόβλημα με Αϊτόρ

Παναθηναϊκός – Έτοιμος για ΠΑΣ ο Μαουρίσιο, πρόβλημα με Αϊτόρ

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αποχώρησε προληπτικά με ενοχλήσεις ο Αϊτόρ.

Στη 2η αγωνιστική της Super League απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στρέψει το βλέμμα τους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός, μετά την πρεμιέρα με το δεξί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Ζοσέ Μαουρίσιο να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να παίρνει το «οκ» των γιατρών της ομάδας και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Αντιθέτως, ο Αϊτόρ ένιωσε μια ενόχληση στο ισχίο και αποχώρησε προληπτικά.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίστηκε με μια δυνατή προπόνηση. Οι Πράσινοι μετά την προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις δύναμης, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και το πρόγραμμα έκλεισε με διπλό στα τρίτα τέταρτα του γηπέδου.

Ο Μαουρίσιο επέστρεψε στις προπονήσεις και πήρε μέρος σ’ ολόκληρο το πρόγραμμα. Αντιθέτως, ο Αϊτόρ ένιωσε μια ενόχληση στο ισχίο και αποχώρησε προληπτικά. Ο Σιδεράς θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 εβδομάδες λόγω κατάγματος στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, που αποκόμισε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Σένκεφελντ και ο Κουρμπέλης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μπεκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ