Άρης – Αποστολή  με Αλί

Άρης – Αποστολή με Αλί

Ο Ιρακινός επίθετικός συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Μάντζιου για το παιχνίδι (17/9) με τον Ιωνικό ενώ εκτός με έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία και Λούμορ.

Ο Μοχανάντ Αλί είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του τον διεθνή Ιρακινό επιθετικό, που αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Γκαρσία και Λούμορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (17/09) στο γήπεδο της Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Denis Cesar De Matos, Cuesta, Bruno Gama, Sakic, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Lucas Sasha, Jeggo, Hajrovic, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Benalouane, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ