Στον Ατρόμητο ο αδερφός του Καλογερόπουλου

Στον Ατρόμητο ο αδερφός του Καλογερόπουλου

Στην Κ17 του Ατρόμητου θα αγωνίζεται ο Γιώργος Καλογερόπουλος, αδερφός του Αλέξη Καλογερόπουλου που παίζει στον Ολυμπιακό.

Ο 15χρονος επιθετικός, Γιώργος Καλογερόπουλος, αδερφός του Αλέξη Καλογερόπουλου που παίζει στον Ολυμπιακό, πήρε μεταγραφή από την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας στην Κ17 του Ατρομήτου.

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος πατάει στα βήματα του μεγάλου αδερφού του, Αλέξη, θέλοντας να ακολουθήσει και αυτός επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο, με τους Περιστεριώτες να παρακολουθούν καιρό τον νεαρό στράικερ.

Η Δάφνη Ανδραβίδας μέσα σε λίγα χρόνια, είδε δύο δικά της παιδιά να μεταγράφονται σε Ακαδημίες μεγάλων ελληνικών ομάδων, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξης Καλογερόπουλος έχει ήδη συμμετοχές με τον Ολυμπιακό ως στόπερ και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ σε παρόμοια μοίρα είναι και ο αδερφός του Γιώργος που όμως παίζει διαφορετική θέση (επιθετικός).

Στη φωτογραφία ο Γ. Καλογερόπουλος με τον προπονητή της Κ17 του Ατρομήτου, Γ. Κορακάκη και τον μάνατζερ των αδερφών Καλογερόπουλου, Άγγελο Βεΐζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ