Νιόπλιας – «Πολύ δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά…» (vid)

Νιόπλιας – «Πολύ δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά…» (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής (19/9) ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ και αποθέωσε την Ένωση, αλλά στάθηκε και στο μειονέκτημα της.

Για το παιχνίδι της Κυριακής (19/9) ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος αποθέωσε την Ένωση, αλλά στάθηκε και στο μειονέκτημα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αντίπαλός μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία όμως σχηματίστηκε τον τελευταίο μήνα. Είναι πολύ δυνατή στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι και έχει το εύκολο γκολ. Βλέποντας το ρόστερ της, παρατηρεί κανείς ότι η μπροστινή της γραμμή απαρτίζεται από 8-10 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν εύκολα να σκοράρουν.

Το μειονέκτημά τους είναι η συνοχή τους, διότι απέκτησαν πολλούς παίκτες το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό όσο να ‘ναι χάνουν στο ομαδικό πνεύμα. Είναι δυνατός αντίπαλος με μεγάλες βλέψεις την εφετινή χρονιά, αλλά κι εμείς μετά το αποτέλεσμα εναντίον του Άρη, με την ένταση που βγάλαμε και παίζοντας στην έδρα μας, έχουμε πολλά καλά και δυνατά σημεία. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για την ΑΕΚ και για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ