Ολυμπιακός – Μένει η ανακοίνωση για τον Ροντρίγκες

Ολυμπιακός – Μένει η ανακοίνωση για τον Ροντρίγκες

Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Γκάρι Ροντρίγκες με την ανακοίνωση απο την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια θα βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες καθώς το μίνι σήριαλ των διαπραγματεύσεων είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ροντρίγκες υπέγραψε για τρια χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Εδώ και μέρες οι δύο πλευρές ήταν σε ανοικτή γραμμή προσπαθώντας να βρουν την χρυσή τομή ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο 31χρονος μεσοεπιθετικός να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Από νωρίς ήταν ξεκάθαρο πως υπάρχει… λευκός καπνός με την συμφωνία να φιξάρεται οριστικά την τελευταία μέρα των μεταγραφών και τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο δυναμικό έναν ακόμη σπουδαίο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο της ομάδας.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίζει έως τον Ιανουάριο για τα ματς στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ