Μαρτίνς – «Ανάσα με Αντβέρπ, με αλλαγές στη Λαμία»

Μαρτίνς – «Ανάσα με Αντβέρπ, με αλλαγές στη Λαμία»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη σημαντική νίκη επί της Αντβέρπ, το παιχνίδι με τη Λαμία ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μασούρα.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αντβέρπ, προανήγγειλε αλλαγές στο προσεχές ματς του πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μασούρα που αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του το προσεχές διάστημα.

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για τη νίκη με την Αντβέρπ και τη συνέχεια: «Είναι από τα παιχνίδια τα πολύ σημαντικά όταν τα κερδίζουμε. Πρώτον διότι μας δίνουν ανάσα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας κάνουν να εξελισσόμαστε αλλά και να μεγαλώνουμε ως ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Επομένως έχουμε αποκομίσει πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε».

Για την αλλαγή του Εμβιλά και εάν είχε πρόβλημα: «Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε πως ίσως έπρεπε να βγει. Η ομάδα ίσως εκείνη τη στιγμή διαισθάνθηκε το πρόβλημα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Όλο αυτό έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα και χάθηκε η συγκέντρωση. Ωστόσο έχουμε μία μέρα να εκτιμηθεί η κατάστασή του και ελπίζουμε να αποδειχθεί πως θα είναι εντελώς καλά».

Για τον Μασούρα και την ετοιμότητά του: «Ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βασιστεί πάνω του πολλές φορές. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη. Έχει το γκολ. Για εξτρέμ έχει όμορφα γκολ και τον περιμένουμε να γυρίσει. Είναι τελείως καλά για το πρόβλημα που είχε απλώς περιμένουμε να δούμε για την φυσική του κατάσταση και κάποιες αμφιβολίες που έχουμε».

Για το ενδεχόμενο άλλης προσθήκης: «Δεν ξέρω» (με χαμόγελο).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ