ΑΕΚ – Πλησιάζουν τις 15.000 τα διαρκείας – Νέα παράταση από την ΠΑΕ

ΑΕΚ – Πλησιάζουν τις 15.000 τα διαρκείας – Νέα παράταση από την ΠΑΕ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων διαρκείας που κοντεύουν τα 15.000, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως θα υπάρξει νέα παράταση στη διάθεσή τους.

Ο κόσμος της ΑΕΚ συνεχίζει με μεγάλη διάθεση να «εξαφανίζει» τα εισιτήρια διαρκείας που έχει εκδώσει η ΠΑΕ, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να δώσουν νέα παράταση, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να προμηθευτεί τα εισιτήρια.

Μόνο τις δύο τελευταίες μέρες της έξτρα διάθεσης (χθες και σήμερα) διατέθηκαν 910 κάρτες και πλέον η πώληση αγγίζει τις 15.000. Ένα «φράγμα» το οποίο θα σπάσει πολύ σύντομα με τους ρυθμούς να συνεχίζουν σε υψηλά επίπεδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της τεράστιας ζήτησης από τους φίλους της ομάδας, ειδικά τις τελευταίες ημέρες κατά τις οποίες έχει καταρριφθεί κάθε ρεκόρ, δίνεται παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00. Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, λόγω του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργήσει μέχρι τις 15.00.

Στο διάστημα αυτό, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την ανταπόκρισή τους κατά την εφετινή διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ