Ολυμπιακός – Ολοι μέσα για το ματς με τη Λαμία, αλλά…

Ολυμπιακός – Ολοι μέσα για το ματς με τη Λαμία, αλλά…

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (19/9, 20:30) - Στην αποστολή και ο Εμβιλά, αλλά...

Ετοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά τα 2-1 Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, θέλουν να πάρουν το τρίποντο στη Λαμία και να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση (19/9, 20:30).

Η αποστολή αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα από τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκη, Ανδρούτσο, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλο, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλή, Μπουχαλάκη, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρα, Βαλμπουενά, Λόπε, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος όμως όπως διαβάσατε στο 10.gr, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα παίξει στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ