Παναθηναϊκός – Ενδεκάδα στήριξης από Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός – Ενδεκάδα στήριξης από Γιοβάνοβιτς

O Σέρβος προπονητής στήριξε έμπρακτα τους παίκτες που δεν ήταν καλοί με τον Απόλλωνα!

Αμετάβλητη διατήρησε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε σύγκριση με την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα.

Ο Σέρβος προπονητής χρησιμοποίησε ως βασικούς τους Αϊτόρ και Σάρλια, τους δύο παίκτες που φάνηκαν να υστέρησαν και δεν τους αντικατέστησε, όπως αναμενόταν.

Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μαουρίσιο και Ρούμπεν θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Λούντκβιστ θα είναι ο επιτελικός μέσος.

Στην επίθεση, ο Αϊτόρ θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Βιτάλ αριστερός εξτρέμ και ο Καρλίτος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Αναπληρωματικοί είναι οι Μπρινιόλι, Αλέξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Πούγγουρας.

Ο Ηρακλής Μεταξάς παρατάσσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με σύστημα 4-4-2. Ο Λοντίγκιν θα παίξει στο τέρμα, οι Κάργας και Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας, ο Σάλιακας είναι ο δεξιός μπακ, ο Πίρσμαν ο αριστερός μπακ, οι Ντομίνγκες και Καραχάλιος είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, δεξιός χαφ ο Σνάιντερ, αριστερός χαφ ο Γκαρντάβσκι και επιθετικό δίδυμο οι Περέα και Κόντε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ