Βασιλαντωνόπουλος : «Συζητάω με την ΑΕΚ, προκαλεί θλίψη η εικόνα με το πιστόλι»

Βασιλαντωνόπουλος : «Συζητάω με την ΑΕΚ, προκαλεί θλίψη η εικόνα με το πιστόλι»

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά της ΑΕΚ για να επιστρέψει το καλοκαίρι από τον δανεισμό του στη Λαμία, ενώ εξέφρασε τη θλίψη του για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα,

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δόθηκε δανεικός στη Λαμία από την ΑΕΚ με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος. Ο 26χρονος μπακ έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν (29 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ) και βοηθάει τα μέγιστα τους Φθιώτες στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η καλή του παρουσία με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ίσως αποτελέσει το «διαβατήριο» για την επιστροφή του στην Ένωση και όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στο «Alfasports», βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά της ΑΕΚ.

«Κάνω μια καλή σεζόν, βελτιώνομαι μαζί με την ομάδα και γίνομαι όλο και καλύτερος. Με την επιστροφή μου στην ΑΕΚ, θέλω να δείξω πως αξίζω και εγώ να είμαι ένα βασικό γρανάζι της ομάδας τη νέα σεζόν. Γενικά έχουμε κάνει συζητήσεις με την ΑΕΚ αλλά ακόμα δεν είναι κάτι 100% και δεδομένο» δήλωσε αρχικά, ενώ μίλησε και για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα:

«Προκαλούν θλίψη αυτές οι εικόνες, είναι πολύ άσχημα τα γεγονότα που έγιναν, δεν είναι ωραίο να τα βλέπουμε αυτά. Ήταν μια άσχημη εικόνα αυτή με το πιστόλι που προκαλεί θλίψη σε όλο τον κόσμο, αλλά πάνω απ’ όλα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές που είμαστε και οι πρωταγωνιστές. Μακάρι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι ανάλογο».

Για το αν θα παραμείνει η Λαμία: «Θεωρώ πως ναι. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει απ’ την Κυριακή, δεν τα καταφέραμε, αλλά κι ο πόντος είναι σημαντικός ενόψει της συνέχειας. Θα δούμε ποιο παιχνίδι θα παίξουμε τώρα, αν δηλαδή θα είναι με την Κέρκυρα ή τον Απόλλωνα».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ