ΑΕΚ, να η ευκαιρία

ΑΕΚ, να η ευκαιρία

Μετά και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα η ΑΕΚ βλέπει όλους τους ανταγωνιστές της να έχουν ήδη αφήσει βαθμούς και να έχει την ευκαιρία να... ξεφύγει με διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει η ΑΕΚ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Η Ένωση θέλει φυσικά τη νίκη στην πρώτη εκτός έδρα της δοκιμασία στο πρωτάθλημα ώστε να πάρει ακόμη καλύτερη ψυχολογία αλλά και να συνεχίσει χωρίς απώλειες την πορεία της στον φετινό μαραθώνιο.

Κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού ήδη όλοι οι βασικοί ανταγωνιστές της έχουν απώλειες. Μετά και την ήττα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, οι «κιτρινόμαυροι» είναι οι μόνοι από το BIG 5 που δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμούς. Θυμίζουμε ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ γκέλαραν στην πρεμιέρα ενώ και ο Άρης ξεκίνησε χωρίς νίκη στα πρώτα δύο ματς.

Βέβαια το εμπόδιο του Ιωνικού την πρώτη αγωνιστική δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό για την ΑΕΚ λόγω και του ότι η ομάδα της Νίκαιας αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Έτσι, μετά από πάρα πολύ καιρό η ΑΕΚ την ευκαιρία με νίκη στο «Γεντί Κουλέ» να κοιτάζει αφ’ υψηλού τους βασικούς της αντιπάλους έχοντας την τρίτη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ τη Λαμία, σε ένα σαφώς βατό ματς ώστε να φτιάξει ένα μικρό σερί νικών στο ξεκίνημα. Και μετά υπάρχει η Τούμπα, όπου θα είναι και το πρώτο μεγάλο τεστ για την ΑΕΚ αυτή τη σεζόν.

Σαφώς και είναι πολύ νωρίς να μιλάει κανείς για διαφορές, πρωτιές κτλ από Σεπτέμβρη μήνα, αλλά για μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, με τα όσα έχει βιώσει την προηγούμενη τριετία, το να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ούσα αυτή που θα οδηγεί την κούρσα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εξάλλου αυτή την περίοδο αυτό που ενδιαφέρει τον Μιλόγεβιτς κατά κύριο λόγο είναι το αποτέλεσμα και μετά το καλό ποδόσφαιρο, αφού πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ομάδα που θέλει τον χρόνο της.

Τέλος, αξίζει να σταθεί κανείς και στον ενθουσιασμό του κόσμου ο οποίος μεταφέρει τη θετική του αύρα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να πιστεύουν και πάλι στην ομάδα τους, με την αποθεωτική υποδοχή στο Ηράκλειο να λέει πολλά για την ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ