Ολυμπιακός – Ο Τικίνιο «παίρνει το όπλο» του…

Ολυμπιακός – Ο Τικίνιο «παίρνει το όπλο» του…

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιστρέφει στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών ελπίζοντας να αρχίσει να… γράφει στο «ερυθρόλευκο» κοντέρ. Το πλάνο του Μαρτίνς για τη Λαμία.

Με τον Τικίνιο «αιχμή του δόρατος» ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει από εκεί που άρχισε το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Αντβέρπ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επανέρχεται στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού αλλά αυτή την φορά θα είναι μόνος του στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών (με τον Ατρόμητο έπαιξε μαζί με τον Ελ Αραμπί) επιδιώκοντας να αρχίσει να «γράφει στο ερυθρόλευκο κοντέρ». Ο Τικίνιο άλλωστε είναι επιθετικός κλάσης που έχει αποδείξει την αξία του σε υψηλό επίπεδο και αυτό θέλει να κάνει και με τα ερυθρόλευκα.

Αυτό που του λείπει είναι ο ρυθμός που τον αποκτά μέσα από τα παιχνίδια και τις συμμετοχές με τον Πέδρο Μαρτίνς να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και να περιμένει πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να αποδίδει στην ομάδα.

Στην Λαμία απόψε ο Τικίνιο καλείται να «πάρει το όπλο» του και να ηγηθεί επιθετικά της προσπάθειας του Ολυμπιακού για το διπλό από την στιγμή άλλωστε που ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να γυρίσει σε 4-2-3-1 ή 4-3-3 έχοντας εκτός του Ελ Αραμπί.

Οι απουσίες του Ολυμπιακού από το ματς (Μασούρας, Εμβιλά) είναι σημαντικές όμως το ρόστερ είναι «γεμάτο» με τον Πορτογάλο να ετοιμάζει το καλύτερο δυνατό σχήμα έχοντας πάντα στο μυαλό του το βαρύ πρόγραμμα που έχει ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή και θα πάει έτσι μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό να παίζει «χωρίς ανάσα» τρεις αγώνες την εβδομάδα.

Αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα θα δούμε ξανά Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνικ μαζί στα άκρα της άμυνας καθώς το πιθανότερο είναι ένας από τους δύο να μείνει στον πάγκο με τον Ανδρούτσο να διεκδικεί θέση βασικού.

Αν πάντως παίξουν και οι δύο τότε ο χρόνος που θα χρειαστεί να πάρουν ανάσες θα έρθει λογικά στο μεσοβδόμαδο ματς με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς φαίνεται πως θα πάει στο 4-2-3-1 με τους Βατσλίκ, Σωκράτη, Σισέ να συμπληρώνουν την άμυνα, Καμαρά και Κούντε να είναι τα φαβορί για τον άξονα, Βαλμπουενά και Αγκιμπού μαζί με τον Ονιεκούρου πίσω από τον Τικίνιο.

Οι οδηγίες του Πορτογάλου είναι ξεκάθαρες. Πίεση από το πρώτο λεπτό ώστε να μην μπορεί να «ανασάνει» η άμυνα της Λαμίας και να έρθει όσο πιο γρήγορα ένα γκολ που θα κάνει την συνέχεια πιο εύκολη για την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ