Μιχαηλίδης – «Μας πείσμωσε το άσχημο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ»

Μιχαηλίδης – «Μας πείσμωσε το άσχημο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στη Τρίπολη, λέγοντας πως το άσχημο αποτέλεσμα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ έχει πεισμώσει τους παίκτες του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στη Τούμπα. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Αστέρα στη Τρίπολη για την δεύτερη αγωνιστική και ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στη NΟVA για το δύσκολο παιχνίδι που περιμένει τους Θεσσαλονικείς.

Ο Έλληνας στόπερ τόνισε πως το άσχημο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου, οι οποίοι θέλουν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αποτέλεσμα στο Γιβραλτάρ:

«Μας βοήθησε πολύ. Πάντα μία νίκη βοηθάει για τη συνέχεια. Κρατάμε τα θετικά, θα βελτιώσουμε όσα δεν πήγαν καλά στα δύο ημίχρονα και θα συνεχίσουμε καθημερινά να δουλεύουμε για να κερδίσουμε και τον αγώνα της Τρίπολης».

Για το αν τους έχει πεισμώσει η ήττα από τον ΠΑΣ:

«Μας πείσμωσε η ήττα, δεν το περιμέναμε όπως εξελίχθηκε και ο αγώνας. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα:

«Να κυριαρχήσουμε με η χωρίς την μπάλα και αυτό είναι το στοιχείο που θα μας δώσει την νίκη».

Για τη φετινή του παρουσία και το γεγονός πως βρίσκεται σε πρώτο επίπεδο επιλογών από τον Λουτσέσκου:

«Είμαι στις αρχικές επιλογές δουλεύω για μένα για την εξέλιξη μου και θέλω να αποδείξω καθημερινά πως αξίζω να είμαι στις βασικές επιλογές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ