Σπανός – «θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά»

Σπανός – «θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά»

Ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός μίλησε για όλα, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους μετά την νίκη επί του Άρη για την 2η αγωνιστική της Superleague.

Ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τους στόχους της ομάδας για την νέα χρονιά και τόνισε, πως ο κύριος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ακόμα κράτησε χαμηλούς τόνους μετά την νίκη επί του Άρη με 1-0 και δεν παρασύρεται από το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

τη νίκη επί του Άρη: «Ο Άρης είναι ομάδα με πολλή ποιότητα, έχει καλύτερους παίκτες από μας, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις αν εφαρμόσεις το κατάλληλο πλάνο. Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα σε αυτά που τους ζήτησα και πήραμε μια δίκαια νίκη βάσει και της εικόνας του αγώνα. Δείξαμε υπομονή, ξέραμε ότι ο Άρης θα ανοιχτεί για να διεκδικήσει τη νίκη και ήρθε η νίκη με αυτό το όμορφο γκολ του Άοσμαν».

την καλή εμφάνιση και στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ: «Στα 30 λεπτά μέχρι και την αποβολή είχαμε καλύτερη εικόνα και από το ματς με τον Άρη. Όμως όταν κάνεις 3-4 ευκαιρίες σε ένα ημίχρονο, αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να περιμένεις κάτι. Χάσαμε τελικά από μια καλύτερη ομάδα».

τις πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού: «Ένα μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή είναι να ολοκληρώνεται το ρόστερ την τελευταία στιγμή. Ακόμη κι αν έχεις πολύ ποιοτικούς παίκτες, χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβουν όλοι τους αυτοματισμούς της ομάδας. Όμως δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι αυτό. Αλλάξαμε σχεδόν όλη την ομάδα. Δεν το κάναμε ευχάριστα, γιατί υπήρξαν πολλά παιδιά που βοήθησαν πολύ στην άνοδο. Όμως πρέπει η λογική να επικρατεί του συναισθήματος και καλά πράξαμε».

τους στόχους του Ιωνικού: «Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη. Βασικός στόχος μας είναι να σωθούμε, είτε το καταφέρουμε αργά είτε όχι. Δεν γίναμε ξαφνικά μεγάλη ομάδα επειδή κερδίσαμε τον Άρη. Έχουμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

τα μεγάλα ονόματα της ομάδας: «Έχουμε παιδιά με τεράστια εμπειρία και καριέρα. Δεν θα μπορούσαμε δυστυχώς να πάρουμε σε μικρότερη ηλικία παίκτες όπως ο Τσιγκρίνσκι, ο Ρομαό και ο Κάνιας. Όμως είναι όλα αυτά τα παιδιά σκληρά και με φιλοδοξίες, που μας βοηθούν πολύ μέσα κι έξω από το γήπεδο».

τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως δεν έχουν μικρύνει οι αποστάσεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει οικονομική άνθιση. Απλώς οι μεγάλες ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Βλέπω ότι μέχρι στιγμής δυσκολεύονται πολύ απέναντι σε μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Θεωρώ πως δεν θα συνεχιστεί αυτό σε τέτοιο βαθμό».

το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Το ματς με τον ΠΑΣ είναι ακόμη πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, γιατί θέλουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος είναι μια σκληρή ομάδα, με λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ